Как да вземете теста по английска граматика - 17 Октомври 2014 - Сайт за образование + форум
Бърз вход

 
Реклама
Матури 2016
Линк 2
Линк 3
Линк 4
 
Анкета
Харесва ли ви подобрения дизайн на сайта?
Общо отговори: 22
 
Статистика

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0
 
 
Главна » 2014 » Октомври » 17 » Как да вземете теста по английска граматика
11:30
Как да вземете теста по английска граматика

Английският език е един от най-влиятелните в света и милиони хора го учат във всеки един момент. Ако и вие сте един от тях, най-вероятно се опитвате да запомните някое от важните условия на английската граматика.

 

За да започнете да учите английски безплатно към някоя от по-добрите езикови школи в страната, бихте могли да кандидатствате за участие в схемата Аз мога повече английски език и да стартирате своето дистанционно обучение по английски език.

 

Всяко езиково обучение обикновено завършва с тест, чието успешно решаване означава, че този, който го е преминал ще получи сертификат.

 

Разбирането на структурата на езика ще ви даде основите, които да ви помогнат да пишете по-уверено на английски език и да се превърнете в по-добър читател. Тестовете по английски език обикновено се фокусират върху няколко конкретни проблема, което означава, че просто трябва да научите елементарните граматични правила.

 

Научете лингвистичната терминология на английски език. Уверете се, че разбирате напълно значението на термини като глагол, съществително, прилагателно, сказуемо, подлог, или наречие. Необходимо е да знаете конкретното определение за всеки езиков термин, който би могъл да бъде използван в теста. Съставете изречения на английски език, с които да илюстрирате употребата на въпросния термин. Никога не използвайте непознати за вас думи за целта.

 

Научете основите. Запомнете правописа на често срещаните думи. Разучете правилата на английската пунктуация, като например кога да използвате тире, запетая, точка или въпросителен знак. Ако правилата се различават от тези на майчиния ви език, вземете под внимание този факт и обърнете внимание по какво се различават. Напишете примерни изречения на майчиния си език и съответните изречения на английски език, за да илюстрирате разликите между двете.

 

Четете различни печатни материали, за да добиете представа за начина, по който англоговорещите използват своя майчин език и правилата на английската граматика. Четете някои от добре разпространените англоезични вестници като Сън, Таймс, Гардиън или Ню Йорк Таймс и книги, публикувани на английски език. Разгледайте внимателно изреченията, използвани от писателите. Обърнете внимание как те се вписват заедно и да се придържат към правилата на английския език.

 

Започнете да решавате тестове. Добро упражнение е да намерите някои от тестовете, паднали се на изпитите през предишните години и да опитате да ги решите. Обикновено тестовете по английски език включват задачи, които оценяват основните познания по граматика, както и допълнителен материал, който да ви позволи да демонстрирате уменията си за писане.

 

Ако не успеете да се сдобиете с копие, разгледайте всички домашни задачи и упражнения, които сте правили досега. Обикновено въпросите, включени в тестовете се основават на усвоения досега материал.

 

Не се притеснявайте, когато моментът за явяване на тест за получаване на сертификат започне да наближава.

 

Лицензираните доставчици на обучение, част от схемата „Аз мога повече”, които предлагат безплатни дистанционни курсове по английски език, осигуряват отлична подготовка за всички свои курсисти.

 

Преглеждания: 322 | Добавено от: kamentk | Рейтинг: 0.0/0
Общо коментари: 0
Име *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Октомври 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Pеклама
 Чат
 
Реклама
Брой посещения от откриването на сайта
Hit Counter
 
Copyright Камен Кънчев © 2017
Checkpagerank.net